Om oss

Vi hjälper dig och din familj att ha friska tänder som klarar alla dagens påfrestningar med allt kallt, varmt, hårt, mjukt vi äter.


Vi som arbetar här har många års erfarenhet i våra yrken. Vi är tandläkare och en tandhygienist som älskar våra jobb!

Vi som arbetar här

Tandläkare Zarah Klasmark

Jag blev färdig tandläkare 1987. Jag hade arbetat 20 år på folktandvården i Täby, men 2007 bestämde jag mig för att börja arbeta privat. Sedan 2012 håller jag till på den lilla trivsamma kliniken vid Stocksunds Torg.


Jag är gift och har två vuxna barn. Sedan 12 år tillbaka har jag fått ett nytt intresse, efter att ha varit "kattmänniska" är jag nu "hundmänniska". Vi har två underbara Berner Sennen tikar som tar upp stor del av min fritid. Är ute i skogen en hel del. Har på gamla dar lärt mig "se" svamp - men jag ser bara trattisar.


Jag har sjungit mycket i kör men nynnar nu mest för mina patienter medan jag arbetar - vare sig de vill det eller inte.

Epost: zarah@stocksundstandlakarna.se

Tandläkare Isabella Dohlwitz

Jag blev färdig tandläkare 1997. Genom åren har jag arbetat både privat och på folktandvården. Det är ett väldigt roligt arbete där jag får chansen att träffa så många olika människor och samtidigt utvecklas inom yrket.


Privat är jag gift med Pelle och vi har tre tonårstjejer, Petronella, Fredrika och Rafaela. Vi hänger mycket i innebandyhallar eftersom de två yngsta brinner för sporten. Vår äldsta dotter föddes med ett flerfunktionshinder och har lärt oss mycket om livet och att uppskatta saker man ofta tar för givet.


Jag gillar att spela tennis och att röra på mig. Spelar även lite golf när andan faller på. Och när min man och jag går Roslagsleden nästa gång ska vi kolla upp busstiderna så vi slipper gå dubbla sträckan!


Epost: Isabella@peis.se

Tandhygienist Parvin Sedigh

Jag är tandhygienist och blev färdig 1998. Av oss tre är jag den som arbetat längst på kliniken. Jag började här på kliniken i Stocksund redan 2004.


Älskar att resa, både för att hälsa på hela släkten och en massa vänner och för att upptäcka nya fantastiska platser som finns överallt.


Jag lagar gärna mat av olika sort. Och gärna mycket. Ofta blir det över för det är ju inte alltid man får det planerade ”oväntade besöket”. De är tur att ris är så ”gött”

Epost: parvin@stocksundstandlakarna.se

Behöver ni akut hjälp?

08-85 24 26


Vi hjälper dig när du behöver oss!


Fler kontaktuppgifter
BUY NOW